Πρόγραμμα σέρβις του MacBook Pro 13 ιντσών με οθόνη οπίσθιου φωτισμού

Η Apple διαπίστωσε ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό οθονών MacBook Pro 13 ιντσών ενδέχεται να παρουσιάζει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω συμπεριφορές:

  • Ο οπίσθιος φωτισμός οθόνης εμφανίζει συνεχόμενα ή κατά διαστήματα κάθετες φωτεινές περιοχές σε ολόκληρο το κάτω μέρος της οθόνης
  • Διακόπτεται πλήρως η λειτουργία του οπίσθιου φωτισμού οθόνης

Οι επηρεαζόμενες συσκευές πωλήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2016 και Φεβρουαρίου 2018. Η Apple ή ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Apple θα επισκευάσουν δωρεάν τις μονάδες MacBook Pro που επηρεάζονται από το πρόβλημα.


Μοντέλα που πληρούν τις προϋποθέσεις

Για να βρείτε ποιο είναι το μοντέλο του υπολογιστή σας και για να διαπιστώσετε αν πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα, επιλέξτε μενού Apple () > Πληροφορίες για αυτό το Mac. Παρακάτω αναγράφονται τα μοντέλα που πληρούν τις προϋποθέσεις.

  • MacBook Pro (13 ιντσών, 2016, τέσσερις θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13 ιντσών, 2016, δύο θύρες Thunderbolt 3)

Σημείωση: Κανένα άλλο μοντέλο φορητού υπολογιστή Mac δεν εμπίπτει σε αυτό το πρόγραμμα.


Διαδικασία σέρβις

Φέρνετε τη συσκευή σας στο εξουσιοδοτημένο σέρβις μας, για την επισκευή της οθόνης. Πριν από το σέρβις, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του MacBook Pro, για να επιβεβαιωθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα.

Για να προετοιμάσετε τη μονάδα σας για σέρβις, δημιουργήστε εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σας.

Σημείωση: Αν το MacBook Pro παρουσιάζει κάποια βλάβη που δυσχεραίνει το σέρβις, θα πρέπει πρώτα να επισκευαστεί αυτή η βλάβη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψει κόστος σχετικό με την επισκευή.


Πρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το πρόγραμμα της Apple ισχύει παγκοσμίως και δεν επεκτείνει την κανονική κάλυψη εγγύησης του MacBook Pro.

Αν πιστεύετε ότι το MacBook Pro που διαθέτετε επηρεάστηκε εξαιτίας αυτού του προβλήματος και πληρώσατε για επισκευή της οθόνης σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple, για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα καλύπτει τα μοντέλα MacBook Pro που πληρούν τις προϋποθέσεις για 5 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας είτε για 3 έτη από την ημερομηνία ανακοίνωσης του προγράμματος, δηλαδή ώς 18/05/2022, ότι συμφέρει περισσότερο τον κάτοχο.