Τρόποι και έξοδα αποστολής

Αποστολή στο χώρο σας

Αγορές αξίας 100€ και άνω, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής στην Ελλάδα. Αγορές κάτω των 100€ επιβαρύνονται με 3€.

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία είναι διαθέσιμα.

Σε περίπτωση που η μεταφορική που η iSystem έχει επιλέξει δεν καλύπτει την διεύθυνση του παραλήπτη, η αποστολή γίνεται δωρεάν μέχρι το κοντινότερο στην διεύθυνση αυτή σημείο που η μεταφορική εταιρεία καλύπτει. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει έγκαιρη προειδοποίηση από μέρους μας.


Παραλαβή από το κατάστημα Λ. Μεσογείων 269, 15231, Χαλάνδρι.

Η παραλαβή από το κατάστημά μας είναι δωρεάν και η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε κατά την παραλαβή των προϊόντων είτε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.


Παράδοση αυθημερόν

Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε ορισμένες περιοχές της Αττικής και για παραγγελίες που θα τοποθετηθούν Δευτέρα - Παρασκευή και μέχρι τις 12.30. Οι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier και μέχρι τις 21.00. Το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας είναι 6€. Η επιλογή εμφανίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, βάσει του Τ.Κ. της περιοχής σας και στο χρονικό διάστημα που αυτή είναι ενεργή. Απαιτείται εξόφληση της παραγγελίας πριν την αποστολή.