Πρόγραμμα σέρβις οθόνης iPhone 11 για πρόβλημα αφής

Η Apple διαπίστωσε ότι ένα μικρό ποσοστό των οθονών των iPhone 11 ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται στην αφή, λόγω προβλήματος στην οθόνη. Οι επηρεαζόμενες μονάδες κατασκευάστηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Μαϊου 2019.

Αν το iPhone 11 σας εμφανίζει αυτό το πρόβλημα παρακαλούμε ελέγξτε το σειριακό σας αριθμό εδώ για να εξακριβώσετε αν εντάσσεστε στο εν λόγω πρόγραμμα. Εαν ναι, ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple θα επισκευάσει τη συσκευή σας δωρεάν.


Διαδικασία σέρβις

Πριν από το σέρβις, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του iPhone 11, για να επιβεβαιωθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα.

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Apple.

Αν μπορείτε, δημιουργήστε εφεδρικά αντίγραφα του iPhone στο iCloud ή στον υπολογιστή σας πριν το σέρβις. Μάθετε περισσότερα για την προετοιμασία του iPhone για σέρβις.

Σημείωση: Το iPhone δεν επιτρέπεται να έχει κάποια βλάβη που δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση του σέρβις, όπως σπασμένη οθόνη, διαφορετικά θα προκύψει κόστος σχετικό με την επισκευή.


Πρόσθετες πληροφορίες

Η Apple ενδέχεται να περιορίσει την επισκευή στη χώρα ή την περιοχή της αρχικής αγοράς. Για συσκευές iPhone 11 που αγοράστηκαν σε κράτη-μέλη του ΕΟΧ, το σέρβις είναι διαθέσιμο σε άλλα κράτη-μέλη του ΕΟΧ.

Αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα της Apple δεν επεκτείνει την κανονική κάλυψη εγγύησης του iPhone 11. Τα δικαιώματά σας που απορρέουν από τη νομοθεσία προστασίας καταναλωτών δεν θίγονται από αυτό το πρόγραμμα.

Αν πιστεύετε ότι το iPhone 11 σας επηρεάζεται από το συγκεκριμένο πρόβλημα και πληρώσατε για την επισκευή της συσκευής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple για επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις συσκευές iPhone 11 που επηρεάζονται, για 2 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας.