Πρόγραμμα αντικατάστασης μονάδας οθόνης για το iPhone X για προβλήματα αφής

Η Apple διαπίστωσε ότι κάποιες οθόνες iPhone X ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα αφής λόγω πιθανού σφάλματος ενός συστατικού μέρους της μονάδας οθόνης. Οι επηρεασμένες συσκευές ενδέχεται να παρουσιάσουν τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Μη απόκριση ή διακεκομμένη απόκριση της οθόνης ή μέρους της οθόνης στην αφή
  • Απόκριση της οθόνης χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή

Η Apple ή ένας Εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις Apple θα αντικαταστήσει τη μονάδα οθόνης των συσκευών που πληρούν τις προϋποθέσεις, χωρίς χρέωση.

Άλλα μοντέλα iPhone δεν αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος.


Διαδικασία σέρβις

Πριν από το σέρβις, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του iPhone, για να επιβεβαιωθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα.

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple.

Πριν από το σέρβις δημιουργήστε ένα εφεδρικό αντίγραφο του iPhone στο iTunes ή το iCloud. Μάθετε περισσότερα για την προετοιμασία του iPhone σας για σέρβις.

Αν το iPhone X σας έχει κάποια βλάβη που δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση του σέρβις, όπως σπασμένη οθόνη, η βλάβη αυτή θα πρέπει να επιδιορθωθεί πριν από το σέρβις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψει κόστος σχετικό με την επιπλέον επισκευή.


Πρόσθετες πληροφορίες

Η Apple ενδέχεται να περιορίσει την επισκευή στη χώρα ή την περιοχή της αρχικής αγοράς. Για συσκευές iPhone X που αγοράστηκαν σε κράτη-μέλη του ΕΟΧ, το σέρβις είναι διαθέσιμο σε άλλα κράτη-μέλη του ΕΟΧ.

Αυτό το πρόγραμμα της Apple δεν παρατείνει την τυπική εγγύηση του iPhone X.

Αν πιστεύετε ότι το iPhone X σας έχει επηρεαστεί από αυτό το πρόβλημα, αλλά πληρώσατε ήδη για την αντικατάσταση της μονάδας οθόνης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις συσκευές iPhone X που επηρεάζονται, για 3 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας.