Πρόγραμμα ανταλλαγής τροφοδοτικού USB για Apple 5W Ευρώπη

Τι αφορά αυτό το πρόγραμμα;

Η Apple έχει προσδιορίσει ότι, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, το τροφοδοτικό USB 5W για την Ευρώπη μπορεί να παρουσιάζει υπερθέρμανση και να αποτελέσει κίνδυνο ασφαλείας. Αυτό το τροφοδοτικό συνόδευε τα μοντέλα iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4s που εστάλησαν την περίοδο από Οκτώβριο 2009 έως Σεπτέμβριο 2012 στις χώρες που αναφέρονται παρακάτω. Επίσης, πωλούνταν την περίοδο αυτή και ως μεμονωμένο αξεσουάρ.

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πάντα την πρώτη προτεραιότητα της Apple και έλαβε την απόφαση ανταλλαγής κάθε προβληματικού τροφοδοτικού με ένα καινούριο, επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό, χωρίς χρέωση. Συνίσταται η ανταλλαγή οποιουδήποτε προβληματικού τροφοδοτικού με ένα καινούριο το συντομότερο δυνατό, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία ανταλλαγής.

Σημείωση: Άλλα τροφοδοτικά USB Apple 5W δεν αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος.


Πως θα καταλάβω αν το τροφοδοτικό μου υπάγεται στο πρόγραμμα;

Ελέγξτε την ετικέτα μεταξύ των διακλαδώσεων στο τροφοδοτικό σας και συγκρίνετε με τις εικόνες με κόκκινο περίγραμμα παρακάτω. Ο αριθμός μοντέλου και το χρώμα των γραμμάτων “CE” είναι ο τρόπος αναγνώρισης ενός προβληματικού τροφοδοτικού.

Το προβληματικό τροφοδοτικό είναι το μοντέλο A1300, με τη σήμανση “CE” σε σκούρο γκρι χρώμα. Αν έχετε ένα προβληματικό τροφοδοτικό, διακόψτε τη χρήση του και ανταλλάξτε το με ένα καινούριο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPhone σας συνδέοντάς το μέσω καλωδίου USB στον υπολογιστή σας, μέχρι να λάβετε ένα ανταλλακτικό τροφοδοτικό.

Το επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό είναι το μοντέλο A1400, με τη σήμανση “CE” σε γκρι χρώμα. Εδώ δεν απαιτείται ανταλλαγή του τροφοδοτικού σας.

Προβληματικό τροφοδοτικό


Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικόΠοια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την ανταλλαγή του τροφοδοτικού μου;

Να φέρετε το προβληματικό τροφοδοτικό όπου θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τον σειριακό αριθμό του iPhone σας ως μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής, οπότε να έχετε και το iPhone σας μαζί σας.

Το προβληματικό τροφοδοτικό θα απορριφθεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Αν πιστεύετε ότι έχετε πληρώσει για κάποια αντικατάσταση εξαιτίας αυτού του ζητήματος, επικοινωνήστε με την Apple για να ζητήσετε αποζημίωση.