Πρόγραμμα ανταλλαγής προσαρμογέα βύσματος AC της Apple

Τι αφορά αυτό το πρόγραμμα;

Η Apple διαπίστωσε ότι, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι προσαρμογείς βύσματος AC με δύο ακροδέκτες που έχουν σχεδιαστεί για χρήση στην ηπειρωτική Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Κορέα, την Αργεντινή και τη Βραζιλία ενδέχεται να σπάσουν και να προκαλέσουν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε περίπτωση επαφής. Αυτοί οι προσαρμογείς βύσματος συνόδευαν συσκευές Mac και ορισμένες συσκευές iOS που εστάλησαν από το 2003 έως το 2015, ενώ περιλαμβάνονταν και στο kit προσαρμογέα Apple World Travel.

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πάντα την πρώτη προτεραιότητα της Apple και έλαβε την απόφαση ανταλλαγής των προβληματικών προσαρμογέων βύσματος με νέα, επανασχεδιασμένα τροφοδοτικά, χωρίς χρέωση. Συνιστούμε στους πελάτες μας να ανταλλάξουν οποιοδήποτε προβληματικό εξάρτημα ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

Σημείωση: Οι υπόλοιποι προσαρμογείς βύσματος, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν σχεδιαστεί για χρήση στον Καναδά, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και τα τροφοδοτικά USB της Apple δεν επηρεάζονται από αυτό το πρόγραμμα.


Πως θα δω αν ο δικός μου προσαρμογέας βύσματος υπάγεται στο πρόγραμμα;

Συγκρίνετε το τροφοδοτικό σας με τις παρακάτω εικόνες. Ένας προβληματικός προσαρμογέας βύσματος έχει 4 ή 5 χαρακτήρες ή καθόλου χαρακτήρες στην εσωτερική υποδοχή όπου συνδέεται με ένα τροφοδοτικό Apple. Οι επανασχεδιασμένοι προσαρμογείς φέρουν έναν τοπικό κωδικό με 3 γράμματα στην υποδοχή (EUR, KOR, AUS, ARG ή BRA).

ΠροβληματικόςΕπανασχεδιασμένοςΤύποι ακροδεκτών προβληματικών τροφοδοτικών

Σημείωση: Οι χώρες και οι περιοχές που αναφέρονται αποτελούν μερικά παραδείγματα υποστηριζόμενων τοποθεσιών για αυτό το τροφοδοτικό. Τα τροφοδοτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες χώρες.


Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την ανταλλαγή;

Θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τον σειριακό αριθμό του Mac, του iPad, του iPhone ή του iPod σας ως μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής, γι’ αυτό να έχετε βρει τον σειριακό σας αριθμό εκ των προτέρων. Η εύρεση του σειριακού αριθμού της συσκευής σας είναι εύκολη.

Οι πελάτες που έχουν αγοράσει ένα Κιτ προσαρμογέα World Travel θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παραπάνω επιλογή για να ανταλλάξουν τα προβληματικά εξαρτήματά τους.


Τί άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Αυτό το πρόγραμμα δεν επηρεάζει τα θεσμοθετημένα δικαιώματά σας ή τα δικαιώματά σας βάσει της εγγύησης.

Αν πιστεύετε ότι έχετε πληρώσει για κάποια αντικατάσταση εξαιτίας αυτού του προβλήματος, επικοινωνήστε με την Apple για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.