Πρόγραμμα ανάκλησης μπαταρίας για MacBook Pro 15″

Τι αφορά αυτό το πρόγραμμα;

Η Apple ανακοίνωσε ότι σε κάποια μηχανήματα MacBook Pro 15 παλαίοτερης γενιάς η μπαταρία μπορεί να υπερθερμανθεί και να δημιουργήσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Τα επηρεαζόμενα MacBook Pro πωλήθηκαν κυρίως μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2017 και η επιλεξιμότητα του προϊόντος καθορίζεται από τον Σειριακό Αριθμό του προϊόντος.


Τι πρέπει να κάνω;

Πρώτα ελέγξτε ποιο MacBook Pro 15″ έχεις στην κατοχή σου. Για να βρείτε ποιο είναι το μοντέλο του υπολογιστή σας και να διαπιστώσετε αν πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα, επιλέξτε από το μενού Apple () > Πληροφορίες για αυτό το Mac.

Επιβεβαιώστε ότι το μοντέλο σας είναι “MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015).”

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας στα MacBook Pro 15’’ και να ελέγξετε εάν το μηχάνημα σας υπάγεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα:

https://support.apple.com/el-gr/15-inch-macbook-pro-battery-recall

Σημείωση: Κανένα άλλο μοντέλο φορητού υπολογιστή Mac δεν εμπίπτει σε αυτό το πρόγραμμα.


Διαδικασία σέρβις

Φέρνετε τη συσκευή σας στο εξουσιοδοτημένο σέρβις μας, για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Πριν από το σέρβις, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του MacBook Pro, για να επιβεβαιωθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα.

Για να προετοιμάσετε τη μονάδα σας για σέρβις, δημιουργήστε εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σας.

Σημείωση: Αν το MacBook Pro παρουσιάζει κάποια βλάβη που δυσχεραίνει το σέρβις, θα πρέπει πρώτα να επισκευαστεί αυτή η βλάβη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψει κόστος σχετικό με την επισκευή.

Αυτό το πρόγραμμα αναφέρεται μόνο σε αντικατάσταση μπαταρίας. Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple.


Πρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα της Apple δεν επεκτείνει την κανονική κάλυψη εγγύησης του MacBook Pro 15 ιντσών.

Αυτό το πρόγραμμα δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματα ή τα δικαιώματα εγγύησης.