Πρόγραμμα ανάκλησης ηχείου Beats Pill XL

Τι αφορά αυτό το πρόγραμμα;

Η Apple διαπίστωσε ότι, σε σπάνιες περιπτώσεις, η μπαταρία του ηχείου Beats Pill XL μπορεί να υπερθερμανθεί και ως εκ τούτου ενέχει κίνδυνο ανάφλεξης. Αυτό το προϊόν πωλείται παγκοσμίως από τον Ιανουάριο 2014 από την Beats, την Apple και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η ασφάλεια των πελατών έχει πάντα προτεραιότητα στην Apple και την Beats και γι’ αυτό αποφασίστηκε ανάκληση του προϊόντος. Αν διαθέτετε ένα ηχείο Beats Pill XL, σταματήστε τη χρήση του και ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να το στείλετε στην Apple. Σε αντάλλαγμα, θα σας παραχθεί μια ηλεκτρονική πληρωμή αξίας 300 ευρώ.

Αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για το ηχείο Beats Pill XL που παρουσιάζεται παρακάτω. Το ηχείο Beats Pill XL διατίθεται σε 5 χρώματα: μαύρο, λευκό, ροζ, μεταλλικό μπλε και τιτανίου τα οποία επίσης παρουσιάζονται σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την αντικατάσταση των ηχείων μου;

Διαβάστε παρακάτω πώς λειτουργεί η διαδικασία:

  • Υποβάλετε το αίτημα επιστροφής συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα ιστού.
  • Θα σας αποσταλεί μια συσκευασία για να επιστρέψετε το ηχείο Pill XL στην Apple.
  • Στη συσκευασία θα βρείτε μια ετικέτα επιστροφής με οδηγίες για την αποστολή στην Apple.
  • Μετά την παραλαβή του ηχείου, η ηλεκτρονική πληρωμή σας θα είναι διαθέσιμη εντός 3 εβδομάδων περίπου.


Τί άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Η επεξεργασία των επιστροφών του προϊόντος θα γίνεται μόνο μέσω του ιστού για αυτό το πρόγραμμα. Μην επιστρέψετε το προϊόν σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία πώλησης ή υποστήριξης προϊόντων Apple ή Beats.

Αυτό το πρόγραμμα δεν επηρεάζει τα θεσμοθετημένα δικαιώματά σας ή τα δικαιώματά σας βάσει της εγγύησης για επιστροφή χρημάτων.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με τη διαδικασία επιστροφής ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το αίτημα επιστροφής χρημάτων, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Apple.