Mac Pro 3.5GHz 8-Core Intel Xeon W 3.5Ghz / 32GB / 1TB SSD / Radeon Pro 580X

Mac Pro 3.5GHz 8-Core Intel Xeon W 3.5Ghz / 32GB / 1TB SSD / Radeon Pro 580X
 • Κωδικός Προϊόντος: ISQ-2899
 • Κωδικός Κατασκευαστή: Z0W3001RQ
 • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Περιγραφή Προϊόντος

  Δωρεάν Μεταφορικά   12 άτοκες δόσεις

Η δύναμη να αλλάξεις τα πάντα!


CPU 3.5GHz 8‑core Intel Xeon W (με Turbo Boost έως 4.0GHz)
RAM 32GB (4x8GB) DDR4 ECC memory
SSD 1TB SSD
Graphics Radeon Pro 580X με μνήμη 8GB GDDR5
truck-icon Δωρεάν Μεταφορικά
card-icon 12 άτοκες δόσεις
Εγγύηση: Εγγύηση 24 μηνών (1o έτος εγγύηση Apple & 2ο έτος εγγύηση iSystem)

Τιμή

7.559,23 €
Προσθήκη στο καλάθι

Αναλυτική Περιγραφή

Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τα πάντα. Καλωσόρισε έναν Mac που είναι ασύγκριτος από κάθε άποψη. Ένα σύστημα με τις κορυφαίες μέχρι τώρα επιδόσεις και επιλογές επέκτασης και διαμόρφωσης, που δημιουργήθηκε για να απογειώσει τις δυνατότητες πολλών επαγγελματιών.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Η λειτουργικότητα καθορίζει τη σχεδίαση. Κάθε τμήμα του Mac Pro έχει σχεδιαστεί με στόχο τις κορυφαίες επιδόσεις. Γύρω από ένα χωρικό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι βρίσκεται ένα περίβλημα από αλουμίνιο που επιτρέπει πρόσβαση 360 μοιρών σε κάθε εξάρτημα, καθώς και πάρα πολλές επιλογές διαμόρφωσης. Από εκεί και πέρα οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ
Έως και 28 πυρήνες. Φουλ δημιουργική ελευθερία. Ο Mac Pro είναι σχεδιασμένος για επαγγελματίες που χρειάζονται τις απόλυτες επιδόσεις CPU. Οι δυνατότητές του είναι ασύγκριτες, από τη δημιουργία ταινιών και CGI μέχρι την αναπαραγωγή εκατοντάδων εικονικών οργάνων και την προσομοίωση εφαρμογής iOS σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ένας νέος επεξεργαστής Xeon που διαθέτει έως και 28 πυρήνες, τους περισσότερους που έχουν μπει ποτέ σε Mac. Επιπλέον, η μεγάλη cache επιπέδου 2 και η κοινόχρηστη cache επιπέδου 3, καθώς και οι 64 γραμμές PCI Express παρέχουν τεράστιο εύρος ζώνης εντός και εκτός του επεξεργαστή.

Σχεδιασμένος να αποδίδει στο μάξιμουμ. Συνεχώς. Η απόδοση του επεξεργαστή αξιοποιείται στο έπακρο με αποτέλεσμα η ισχύς του να είναι εκπληκτική. Σε αυτήν την περίπτωση, ξεπερνάει τα 300 watt. Μια τεράστια ψύκτρα διατηρεί τη θερμοκρασία του συστήματος σε χαμηλά επίπεδα, επιτρέποντάς του να λειτουργεί χωρίς περιορισμούς. Οι θερμοαγωγοί απομακρύνουν τον θερμό αέρα από το chip, διαχέοντάς τον στις στοίβες πτερυγίων από αλουμίνιο. Παράλληλα, οι τρεις ανεμιστήρες με πτερύγια κυκλοφορούν τον αέρα στο σύστημα.

Ξέχνα ό,τι ήξερες για τη μνήμη. Για τη λειτουργία ενός πολυπύρηνου επεξεργαστή σταθμού εργασίας χρειάζεται πολλή μνήμη. Με έξι κανάλια ταχύτατης μνήμης ECC και 12 υποδοχές DIMM, ο νέος Mac Pro δέχεται μνήμη έως και 1,5 TB. Έτσι, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με μεγάλα πρότζεκτ, αναλύουν τεράστια σύνολα δεδομένων ή χρησιμοποιούν πολλές επαγγελματικές εφαρμογές μπορούν να πραγματοποιούν γρήγορα οποιαδήποτε εργασία. Επίσης, ενώ οι συνηθισμένοι πύργοι στριμώχνουν τη μνήμη σε δυσπρόσιτα σημεία, ο Mac Pro χρησιμοποιεί μια μητρική πλακέτα δύο πλευρών που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση.

 • Mνήμη DDR4 ECC έως και 2933 MHz

 • Εύρος ζώνης μνήμης έως και 140 GB/s

 • Σύστημα μνήμης 6 καναλιών

ΕΠΕΚΤΑΣΗ
Οκτώ υποδοχές επέκτασης PCI Express. Τρέλανέ μας. Ο Mac Pro έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που πρέπει να διαθέτουν δυνατότητες υψηλού εύρους ζώνης στα συστήματά τους. Διαθέτει τέσσερις υποδοχές διπλού πλάτους, τρεις υποδοχές μονού πλάτους και μία υποδοχή μισού μήκους προδιαμορφωμένες με την κάρτα Apple I/O, δηλαδή τις διπλές υποδοχές σε σχέση με τον προηγούμενο πύργο Mac. Τώρα μπορείς να κάνεις προσαρμογές και επεκτάσεις με τρόπους που δεν ήταν ποτέ μέχρι τώρα εφικτοί, σε έναν μόνο σταθμό εργασίας.

ΓΡΑΦΙΚΑ
Ακραίες επιδόσεις, βάσει σχεδίου. Για πολλούς επαγγελματίες είναι πολύ σημαντικό, για τις ροές εργασίας τους, να διαθέτουν μια αρχιτεκτονική γραφικών υψηλής απόδοσης. Ειδικά για εργασίες όπως είναι η αναπαραγωγή ταινιών 3D, η σύνθεση σκηνών 8K και η δημιουργία ρεαλιστικού περιβάλλοντος παιχνιδιών. Για να μπορέσουν να έχουν την υψηλότερη δυνατή απόδοση και να απογειώσουν τις δυνατότητες των γραφικών, χρειάζονται κάτι πρωτοποριακό. Παρουσιάζουμε λοιπόν τη μονάδα Mac Pro Expansion ή MPX.

Μια πρωτιά στην κατηγορία: ένας δεύτερος σύνδεσμος. Η μονάδα MPX διαμορφώνεται αρχικά με έναν σύνδεσμο PCI Express τυποποιημένης μορφής. Στη συνέχεια, για πρώτη φορά σε μια κάρτα γραφικών, δημιουργήθηκαν πρόσθετες γραμμές PCIe για ενσωμάτωση Thunderbolt και παροχή αυξημένων δυνατοτήτων. Η μονάδα MPX, η οποία διαθέτει έως 500 watt, έχει ισχύ αντίστοιχη με εκείνη ολόκληρου του Mac Pro της προηγούμενης γενιάς.

Radeon Pro Vega II Duo. Ισχύς για άπληστους. Με υπολογιστική απόδοση έως και 14 teraflop, μνήμη 32 GB και εύρος ζώνης μνήμης 1 TB/s, η μονάδα MPX με Radeon Pro Vega II είναι πραγματικά πανίσχυρη. Για περισσότερη ισχύ, δύο GPU Radeon Pro Vega II συνδυάζονται δημιουργώντας τη Vega II Duo. Χάρη στη διπλάσια μνήμη, εύρος ζώνης μνήμης και απόδοση γραφικών αποτελεί την ισχυρότερη κάρτα γραφικών στον κόσμο. Οι δύο GPU συνδέονται μέσω του Infinity Fabric Link, το οποίο επιτρέπει έως και 5x μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των GPU. Αυτή είναι μια εκπληκτική ταχύτητα για τις εφαρμογές που είναι βελτιστοποιημένες για πολλές GPU.

Η πιο ισχυρή κάρτα γραφικών στον κόσμο. Επί δύο. Ο νέος Mac Pro, κάνοντας ένα ακόμα τεράστιο βήμα, υποστηρίζει τη διαμόρφωση δύο μονάδων MPX Radeon Pro Vega II Duo. Οι τέσσερις GPU διαθέτουν συνδυαστικά έως 56 teraflop και μνήμη υψηλού εύρους ζώνης 128 GB. Πρόκειται για κορυφαίες επιδόσεις που είναι ικανές για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας, από απόδοση GPU έως μηχανική εκμάθηση και προσομοιώσεις σωματιδίων.

Ισχυρός. Ήσυχος. Και cool. Καθώς οι περισσότερες GPU δεν αποτελούν τμήμα ενός ενιαίου συστήματος, χρειάζονται τη δική τους ψύξη. Η μονάδα MPX έχει σχεδιαστεί ως ενσωματωμένο εξάρτημα του Mac Pro. Χάρη στη σχεδίασή της διαθέτει μεγαλύτερη ψύκτρα η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με την εσωτερική ροή αέρα του μηχανήματος, ώστε να διαχέει αθόρυβα τη θερμότητα. Χωρίς θορυβώδη βιδωμένο ανεμιστήρα, η θερμότητα και ο θόρυβος διατηρούνται σε αξιοσημείωτα χαμηλά επίπεδα.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ήρθε το Apple Afterburner. Το βίντεο 8K παίρνει φωτιά. Το Afterburner, το οποίο δημιουργήθηκε για να αλλάξει ριζικά τη ροή εργασίας των επαγγελματιών που ασχολούνται με ταινίες και βίντεο, σου δίνει τη δυνατότητα να μεταβείς απευθείας από την κάμερα στη γραμμή χρόνου και να δουλέψεις εγγενώς από την αρχή με αρχεία 4K, αλλά ακόμα και 8K. Τέρμα πια στη χρονοβόρα διακωδικοποίηση, την υπερβολική αποθήκευση ή τα σφάλματα κατά την έξοδο. Τέρμα στις ροές εργασίας μεσολαβητή.

Απογειώνει τη δημιουργικότητα των cuts. Το Afterburner είναι μια κάρτα επιτάχυνσης υλικού ενσωματωμένη σε FPGA ή ASIC με δυνατότητα προγραμματισμού. Διαθέτοντας πάνω από ένα εκατομμύριο λογικά κελιά, μπορεί να επεξεργαστεί έως και 6,3 δισεκατομμύρια pixel ανά δευτερόλεπτο και έχει την ικανότητα διαχείρισης έως τριών ροών 8K ProRes RAW ή 12 ροών 4K ProRes RAW. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αποδεσμεύσεις τους πυρήνες σου για ακόμα πιο δημιουργικά εφέ και περισσότερη επεξεργασία.

 • Έως και 3 ροές βίντεο 8K ProRes RAW στα 30 fps8

 • Έως και 12 ροές βίντεο 4K ProRes RAW στα 30 fps

 • Έως και 16 ροές βίντεο 4K ProRes 422 στα 30 fps

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Ασφάλεια, σε πρωτόγνωρο επίπεδο. Ο Mac Pro είναι ο πιο ασφαλής πύργος που έχουμε κατασκευάσει μέχρι τώρα. Ένας συνεπεξεργαστής Secure Enclave προσφέρει τη βάση για τις δυνατότητες κρυπτογραφημένης αποθήκευσης και ασφαλούς εκκίνησης. Έτσι, μπορείς να ανησυχείς λιγότερο για την προστασία της δουλειάς, του κώδικα και της πνευματικής ιδιοκτησίας σου. Και μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στο πώς θα βρεις μια καλή ιδέα.

Apple T2 Security Chip. Τα δεδομένα στον Mac Pro προστατεύονται από το Apple T2 Security Chip. Ενσωματώνει ξεχωριστούς επεξεργαστές σε ένα μόνο chip. Επίσης, διασφαλίζει ότι δεν παραβιάζονται τα χαμηλότερα επίπεδα λογισμικού και ότι κατά την εκκίνηση φορτώνεται μόνο λογισμικό λειτουργικών συστημάτων που εμπιστεύεται η Apple.

Χώρος αποθήκευσης έως και 4 TB. Ο Mac Pro είναι κατασκευασμένος σε αρχιτεκτονική χώρου αποθήκευσης flash, προκειμένου να επιτυγχάνει τις ταχύτερες δυνατές επιδόσεις. Διαμορφώνεται αρχικά με SSD 256 GB και μπορεί να διαμορφωθεί σε SSD 1 TB, 2 TB ή 4 TB, στο σύνολό τους με κρυπτογράφηση από το T2 chip.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Πανίσχυρο I/O. Γιατί οι διασυνδέσεις είναι το παν. Ο Mac Pro έχει I/O εξαιρετικά υψηλής απόδοσης από κάθε άποψη. Διαμορφώνεται αρχικά με τέσσερις θύρες Thunderbolt 3, δύο θύρες USB-A και δύο θύρες Ethernet 10 Gb. Και με κάθε μονάδα MPX προσθέτεις περισσότερες δυνατότητες. Σύνδεσε μέχρι 12 οθόνες 4K ή έως έξι Pro Display XDR από την Apple και δες τη δουλειά σου με πάνω από 120 εκατομμύρια pixel. Τώρα είναι εύκολο να κάνεις επεκτάσεις όπως εσύ θέλεις.

Επέκταση στο πίσω μέρος. Διαθέτοντας έως 12 θύρες Thunderbolt 3, ο Mac Pro όχι απλώς έχει χώρο για περισσότερες θύρες σε σχέση με οποιονδήποτε Mac, αλλά τις ενσωματώνει και με κομψό τρόπο με κάθε νέα μονάδα που προστίθεται.

Επάνω μέρος θήκης. Οι δύο βολικές θύρες στο επάνω μέρος επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τις συσκευές σου που είναι συμβατές με Thunderbolt 3.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Χρώμα
  • Silver