Εμπιστεύσου το αγαπημένο σου iPhone

σε ένα επίσημο κέντρο επισκευών της Apple

 • Δεν είμαστε απλά "πιστοποιημένοι τεχνικοί". Η ομάδα της iSystem εκπαιδεύεται και ελέγχεται συνεχώς από την Apple και έχει εμπειρία ετών σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.
 • Στην iSystem προσφέρουμε δωρεάν κάλυψη σε συσκευές εντός εγγύησης.
 • Οι επισκευές μας εκτός εγγύησης, είναι οικονομικές και υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις.
 • Τηρούμε αυστηρά τα πρότυπα του κατασκευαστή και όλες οι επισκευές iPhone πραγματοποιούνται χωρίς να χάνεται η στεγανοποίηση και η αντοχή σε νερό και σκόνη.

Μίλησε μαζί μας στο  +30 215 215 2100

ή επικοινώνησε μέσω της φόρμας μας εδώ

Service banner image

Καλύπτουμε την επίσημη εγγύηση για όλες τις συσκευές της Apple

Service banner image

Έχουμε ποσοστό ικανοποιημένων πελατών 98%, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Apple.

Service banner image

Μόνο τα επίσημα service όπως εμείς, χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά

Service banner image

Αντικαθιστούμε μπαταρία και οθόνη σε iPhone εντός 1-2 ωρών με ραντεβού

Service banner image

Παρέχουμε δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις

Ενδεικτικά κόστη επισκευών iPhone

Placeholder image

Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης σε iPhone 7

Από 209€
Placeholder image

Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης σε iPhone 12

Από 369€
Placeholder image

Καθαρισμός ακουστικού / ηχείου

39€
Placeholder image

Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone 6 ή μεταγενέστερου

Από 79€

Διαδικασία αντικατάστασης μπαταρίας

Για όσους ανησυχούν ότι επηρεάζονται οι επιδόσεις της συσκευής τους λόγω φθοράς της μπαταρίας, η τιμή για την αντικατάστασή της από 1/3/2023 διαμορφώνεται ως εξής:

iPhone SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus 79€

iPhone X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 mini, 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max 99€

 • Κατόπιν διαγνωστικού ελέγχου, γίνεται αντικατάσταση της μπαταρίας.
 • Αν το διαγνωστικό δεν εμφανίσει πρόβλημα αλλά το ποσοστό υγείας της μπαταρίας είναι σχετικά χαμηλό, είναι στην κρίση σου αν θα την αντικαταστήσεις τελικά ή όχι.
 • Θα πρέπει να έχεις κάνει backup τα δεδομένα σου και η συσκευή σου θα πρέπει είτε να μην έχει κωδικό κλειδώματος ή να έχουν διαγραφεί τα δεδομένα της.
 • Προτείνεται πριν φέρεις τη συσκευή στο service να έχεις αφαιρέσει το tempered glass που τυχόν έχεις εφαρμόσει στην οθόνη.
 • Η τιμή των 79€ ή 99€ αντίστοιχα, περιλαμβάνει το κόστος της μπαταρίας, της τοποθέτησης και τον ΦΠΑ και ισχύει με επιστροφή της ελαττωματικής μπαταρίας στην Apple. Εάν η μπαταρία που έχει αυτή την στιγμή η συσκευή σου δεν είναι η αυθεντική και δεν είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση της, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με την αυθεντική μπαταρία της Apple στην παραπάνω τιμή (με επιστροφή της μπαταρίας τρίτου κατασκευαστή στην Apple).
 • Προσφέρεται 3μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Διαδικασία αντικατάστασης οθόνης

Με την νέα υπηρεσία αντικατάστασης οθόνης της iSystem, η προβληματική οθόνη αντικαθίσταται εντός 1-2 ωρών, τηρώντας αυστηρά τα πρότυπα του κατασκευαστή, χωρίς να χάνεται η στεγανοποίηση και η αντοχή σε νερό και σκόνη.

Προσφέρεται 3μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. (Δεν καλύπτονται βλάβες που θα προκλήθουν λόγω κακής ή μη ενδεδειγμένης χρήσης της συσκευής ή προβλημάτων στο εγκατεστημένο λογισμικό.)

 • Απενεργοποίησε την εύρεση συσκευής (Find My iPhone) από την ίδια την συσκευή (εφόσον είναι λειτουργική η οθόνη) ή αφαιρώντας (remove όχι erase) την συσκευή από τον λογαριασμό σου στο iCloud.com.
 • Διατήρησε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σου και ολοκλήρωσε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεδομένων στη συσκευή (restore).
 • Εάν η οθόνη που έχει αυτή την στιγμή η συσκευή σου δεν είναι η αυθεντική και είτε είναι σπασμένη είτε δεν είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή της, μπορούμε και πάλι να την αντικαταστήσουμε με την αυθεντική οθόνη της Apple (πάντα με επιστροφή της οθόνης τρίτου κατασκευαστή στην Apple).