Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το πρόγραμμα "Ψηφιακή μέριμνα";

Το πρόγραμμα "Ψηφιακή μέριμνα" έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα,που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες δια ζώσης εκπαίδευσης καθώς και στην εξ αποστάσεως διδασκαλία για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Εφόσον είσαι δικαιούχος, μπορείς να επωφεληθείς από το voucher αξίας 200€ και να το εξαργυρώσεις, κάνοντας την αγορά σου μέσω του φυσικού ή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Δικαιούμαι voucher από την ψηφιακή μέριμνα. Μπορώ να το εξαργυρώσω στην iSystem;

Φυσικά! Αναζήτησε τα προϊόντα με το σήμα "Ψηφιακή μέριμνα". Κάνε την παραγγελία σου με τρόπο πληρωμής "Κατάθεση σε τράπεζα" και στείλε μας email στο orders@i-system.gr. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την επιβεβαίωση και εξαργύρωση του voucher, ώστε να καταχωρήσεις την τελική σου παραγγελία, πληρώνοντας μόνο το ποσό που εκρεμμεί με όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείς.

Μπορώ να κόψω τιμολόγιο για την αγορά μου μέσω του προγράμματος "Ψηφιακή μέριμνα";

Όχι. Το παραστατικό θα πρέπει να είναι απόδειξη λιανικής στο όνομα του δικαιούχου και μπορούν να εξαργυρωθούν έως και 3 κουπόνια ανά απόδειξη.

Ποια προϊόντα Apple συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα;

Όλα τα προϊόντα με το σήμα "Ψηφιακή μέριμνα". Πρακτικά όλα τα iPad πλην των iPad mini και υπολογιστές Mac της βασικής σειράς (Mac mini, iMac, MacBook Air, MacBook Pro), με ελληνικό πληκτρολόγιο, καθώς και κάποια επιλεγμένα BTO μοντέλα.

Έχω επιπλέον έκπτωση;

Έχεις! Σε επιλεγμένα προϊόντα όπως iPad 8ης γενιάς 32GB και 128GB Space Gray και σε επιλεγμένα περιφερειακά τους.