LG 27UL850-W 27" 4K IPS LED USB-C

LG 27UL850-W 27" 4K IPS LED USB-C
  • Κωδικός Προϊόντος: MON-0065
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 27UL850-W
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Black
truck-icon Δωρεάν Μεταφορικά
card-icon 12 άτοκες δόσεις
Εγγύηση: 3 έτη εγγύηση

Τιμή

499,00 €
Προσθήκη στο καλάθι

Έφτασε η εποχή του UHD 4K HDR

Απόλαυσε αψεγάδιαστη εικόνα και πραγματικά ζωηρά χρώματα με την οθόνη UHD 4K HDR της LG. Όποιος ασχολείται με περιεχόμενο HDR, θα εκτιμήσει τις ικανότητες που έχει η οθόνη στην αναπαράσταση της φωτεινότητας και της αντίθεσης σε κάθε είδος δουλειάς.

Advanced description main image

Ευκρινέστερο και φωτεινότερο HDR

Η οθόνη υποστηρίζει το πρότυπο VESA DisplayHDR™ 400 με ευρύ φάσμα φωτεινότητας και αντίθεσης, για μια ακόμα πιο απολαυστική οπτική εμπειρία εικόνων, ταινιών και παιχνιδιών HDR.

Advanced description first section image
Advanced description third section image

Εφέ HDR σε περιεχόμενο SDR

Η οθόνη UHD 4K HDR της LG μπορεί να μετατρέψει τυπικό περιεχόμενο σε βίντεο ποιότητας HDR στην οθόνη. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο ποιότητας εικόνας, βελτιώνει τη χαρτογράφηση των αποχρώσεων και τη φωτεινότητα του περιεχομένου SDR σε εμπειρία τύπου HDR.

Αληθινά χρώματα και ευρύτερο οπτικό πεδίο

Η οθόνη IPS της LG επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, καλύπτοντας το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB. Διαθέτει επίσης ευρύτερη γωνία θέασης και, έτσι, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα υπέροχα χρώματα της εικόνας.

Advanced description third section image
Advanced description fourth section image

Καθηλωτική εμπειρία θέασης

Η οθόνη αυτή διαθέτει λεπτό διακοσμητικό πλαίσιο στις τρεις πλευρές ενώ, χάρη στην τεχνολογία MAXXAUDIO®, βιώνεις μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Ενοποιημένo Interface για εύκολη ρύθμιση

Η οθόνη διαθέτει σύνδεση USB Type-C και είναι συμβατή με MacBook. Με ένα μόνο καλώδιο, μπορείς να μεταφέρεις απεικόνιση 4K και άλλα δεδομένα, φορτίζοντας ταυτόχρονα ένα MacBook ή οποιαδήποτε κινητή συσκευή ισχύος έως 60 W.

Advanced description fifth section image
Advanced description sixth section image

Λογισμικό True Color Pro

Βελτιστοποίησε τη χρωματική απόδοση χρησιμοποιώντας τη βαθμονόμηση εξοπλισμού μέσω του λογισμικού True Color Pro, αξιοποιώντας στο έπακρο το ευρύ χρωματικό φάσμα και τη χρωματική ακρίβεια που προσφέρει η οθόνη IPS 4K της LG.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ανάλυση Οθόνης
    • 4K (3840 x 2160)
  • Χρώμα
    • Black