Jabra 'Elite 7 Pro' wireless earbuds / Titanium Black

Jabra 'Elite 7 Pro' wireless earbuds / Titanium Black
 • Κωδικός Προϊόντος: EAR-0414
 • Κωδικός Κατασκευαστή: 100-99172001-60
 • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Περιγραφή Προϊόντος

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth 5.2 με ρυθμιζόμενη ενεργή ακύρωση θορύβου σε συμπαγή σχεδιασμό. Τεχνολογία φωνής πολλαπλών αισθητήρων για καθαρές κλήσεις.
truck-icon Δωρεάν Μεταφορικά
card-icon 12 άτοκες δόσεις

Τιμή

219,00 €
Προσθήκη στο καλάθι

Αναλυτική Περιγραφή

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Η μουσική ανανεώθηκε. Οι κλήσεις επανεφευρέθηκαν.

Ο κόσμος αλλάζει και χρειαζόμαστε τεχνολογία που μπορεί να συμβαδίσει. Έτσι, εφεύραμε εκ νέου την ασύρματη τεχνολογία για να σας προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα ήχου, καθαρότερες κλήσεις, μεγαλύτερους χρόνους ακρόασης και μεγαλύτερη ευελιξία στο πότε, πού και πώς τη χρησιμοποιείτε. Με απλά λόγια, για να σας δώσει περισσότερη ελευθερία.

Κατασκευάσαμε το Elite 7 Pro με την πιο προηγμένη και προηγμένη τεχνολογία κλήσεων μέχρι σήμερα, για να φέρουμε την επανάσταση στη ζωή σας εν κινήσει. Ένας ολόκληρος κόσμος νέων δυνατοτήτων περιμένει.

Αυτή είναι η πραγματική ασύρματη ελευθερία που επινοήθηκε εκ νέου.


ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.

Σχεδιάστηκε για να σας απελευθερώσει.

Αυτά τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για να σας απαλλάσσουν από το θόρυβο και να φέρουν την επανάσταση στις κλήσεις σας, με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία Jabra MultiSensor Voice™.

Συνδυάζοντας τέσσερα ισχυρά μικρόφωνα με έναν προηγμένο αισθητήρα Voice Pick Up (VPU) σε κάθε ακουστικό, το Jabra MultiSensor Voice™ ανακαλύπτει πλήρως τις κλήσεις εν κινήσει.

Ενεργοποιούμενοι αυτόματα όταν φυσάει, οι αισθητήρες VPU χρησιμοποιούν τεχνολογία αγωγιμότητας οστού για να μεταδώσουν τη φωνή σας μέσω δονήσεων στο οστό της γνάθου σας, επιτρέποντας στους μοναδικά προηγμένους αλγόριθμους μας να ανιχνεύουν και να ακυρώνουν τον αέρα και άλλους ενοχλητικούς θορύβους για την πιο καθαρή φωνητική εμπειρία, κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Επανεφεύρεση κλήσεων. Επαναπροσδιορίζοντας τι είναι δυνατό.


ΕΝΕΡΓΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ (ANC)

Μπλοκάρετε τον θόρυβο. Απολαύστε τον ήχο.

Ο θόρυβος είναι παντού. Στο τρένο, στο δρόμο, ακόμα και όταν εργάζεσαι. Ειδικά όταν εργάζεσαι.

Ευτυχώς, η δύναμη να σταματήσετε τον πραγματικό κόσμο να εισβάλει πάνω σας και τη μουσική σας είναι στα χέρια σας. Απλώς πατήστε το κουμπί και αφήστε τον συνδυασμό μας της ρυθμιζόμενης Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (ANC) και της απίστευτης εφαρμογής απομόνωσης θορύβου να μπλοκάρει τον κόσμο, ελευθερώνοντάς σας (και ό,τι ακούτε) να πάτε οπουδήποτε.

Δώστε στον ήχο σας τη σιωπή που του αξίζει.


HEARTHROUGH

Επιλεκτική ακρόαση

Η ηχητική απομόνωση είναι καλή όταν βρίσκεστε στο μετρό, αλλά τι γίνεται όταν χρειάζεται να ακούσετε τι συμβαίνει για ένα λεπτό; Η έξυπνη τεχνολογία μας HearThrough χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα μικρόφωνα για να λαμβάνει τους ήχους γύρω σας και να τους παίζει στα αυτιά σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τους ήχους που έχουν σημασία.

Όταν πρέπει να παραγγείλετε έναν καφέ ή να διασχίσετε με ασφάλεια το δρόμο, απλώς πατήστε το κουμπί του ακουστικού σας για να ακουστεί ο πραγματικός κόσμος, χωρίς να αφαιρέσετε το ακουστικό.

Το HearThrough κρατά τον πραγματικό κόσμο στα χέρια σας.


ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ

Ελέγξτε το περιβάλλον σας

Από το μετρό μέχρι στη σειρά για παραγγελία καφέ – χρειάζεστε διαφορετικά επίπεδα ήχου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τη ρυθμιζόμενη τεχνολογία ANC και HearThrough, έχετε τον απόλυτο έλεγχο του πώς ακούτε (ή δεν ακούτε) το περιβάλλον σας.

Όταν αποφασίσετε πόσο από τον έξω κόσμο θέλετε να ακούσετε σήμερα, επιλέξτε ένα από τα πέντε βελτιστοποιημένα επίπεδα ANC ή HearThrough στην εφαρμογή Sound+, για τον σωστό ήχο, κάθε φορά.

Μέγιστος έλεγχος. Μέγιστη ευελιξία.

Χρησιμοποιώντας τα ρυθμιζόμενα ρυθμιστικά στην εφαρμογή Jabra Sound+, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό επίπεδο τόσο του ANC όσο και του HearThrough και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί στο ακουστικό σας για να κάνετε άμεση εναλλαγή μεταξύ τους.


ΗΧΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Γνωρίστε τις αδελφές ψυχές σας

Η μουσική σας πρόκειται να λάβει σοβαρή αναβάθμιση, με το Elite 7 Pro. Επαναπροσδιορίσαμε τι είναι δυνατό σε ένα μικροσκοπικό αληθινό ασύρματο ακουστικό, επανασχεδιάζοντας πλήρως τα προσαρμοσμένα ηχεία 6 mm, βελτιώνοντας και βελτιστοποιώντας την απόδοση των ηχείων τους και τοποθετώντας σχολαστικά τα εσωτερικά εξαρτήματα για την εξάλειψη της παραμόρφωσης του ήχου.

Ταυτόχρονα, οι έξυπνοι αλγόριθμοί μας προσαρμόζουν και βελτιστοποιούν συνεχώς τις συχνότητες του ήχου, για πλούσιο, ισχυρό ήχο που θα σας ανατριχιάσει.

Αλλά δεν είναι μόνο ο ήχος που είναι δυνατός. Αυτά τα έξυπνα μικρά ακουστικά μπορούν να προσαρμόσουν αυτόματα τον ήχο σας στο μοναδικό προφίλ ακοής σας, για μουσική όπως δεν την έχετε ξανακούσει, ενώ ένας προσαρμόσιμος ισοσταθμιστής σας επιτρέπει να ρυθμίσετε περαιτέρω τον ήχο σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Από το πιο γεμάτο μπάσο μέχρι το πιο καθαρό πρίμα. Αυτό είναι το μέλλον του ήχου.


ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

6 γενιές & 62.000 αυτιά αργότερα

Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που τελειοποίησαν την ασύρματη τεχνολογία, σας βοηθάμε να μην μπερδεύεστε στα καλώδια για περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Το Elite 7 Pro είναι η πιο πρόσφατη σε έξι γενιές πρωτοποριακής μικροσκοπικής τεχνολογίας, επωφελούμενη από πάνω από 150 χρόνια εμπειρίας στον ήχο

Για να σχεδιάσουμε το Elite 7 Pro, ξεκινήσαμε από την αρχή, χρησιμοποιώντας δεδομένα από 62.000 σαρώσεις αυτιών για να δημιουργήσουμε το τέλεια διαμορφωμένο ακουστικό. Με καθαρό, κομψό, μινιμαλιστικό προφίλ και σώμα σχεδιασμένο για να κάθεται πιο άνετα στο αυτί, το Elite 7 Pro είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα μικρογραφίας.

Δεν είναι απλώς μια σχεδιαστική εξέλιξη. Είναι μια σχεδιαστική επανάσταση.


ΑΝΕΣΗ

Καλώς ήρθατε στη ζώνη άνεσής σας

Ο υπέροχος ήχος δεν είναι τίποτα χωρίς άνεση. Με το Elite 7 Pro, αυξήσαμε την τεχνολογία και μειώσαμε το μέγεθος, επανασχεδιάζοντας την εφαρμογή στο αυτί και προσθέτοντας αεραγωγούς ανακούφισης πίεσης που εξαρτώνται από τη συχνότητα, για μέγιστη άνεση.

Κατασκευάσαμε επίσης μια πρωτοποριακή νέα σχεδίαση EarGel™, που ποικίλλει το πάχος του εξωτερικού τζελ για κάθε μέγεθος και δημιουργία μιας πιο κωνικής, στρογγυλεμένης άκρης, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε μια εφαρμογή που έχει βελτιστοποιηθεί ανατομικά για να ταιριάζει τέλεια στο αυτί σας.

16% μικρότερα από τα προηγούμενα μικρότερα ακουστικά μας και εξαιρετικά ελαφριά με μόλις 5,4 g το καθένα, αυτά τα εξαιρετικά συμπαγή ακουστικά προσφέρουν μέγιστη άνεση για μέγιστη φθορά.

Ποιος είπε ότι το να μείνεις στη ζώνη άνεσής σου ήταν κακό;


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

8 ώρες. Ακατάπαυστα.

Το Elite 7 Pro διαθέτει μια επανασχεδιασμένη μπαταρία και την προηγμένη τεχνολογία απόδοσης μας, δίνοντάς σας έως και 8 ώρες στα ακουστικά και έως και 30 ώρες με τη θήκη. Και μια γρήγορη γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών σας προσφέρει έως και μία ώρα ισχύος.

Έως και 8 ώρες ισχύος για ζωή εν κινήσει.

MONO MODE

Επιλέξτε ένα ακουστικό. Οποιοδήποτε ακουστικό.

Χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας ενώ εργάζεστε; Με τη μονοφωνική λειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ακουστικό ανεξάρτητα. Κρατήστε ένα αυτί έξω χρησιμοποιώντας μόνο ένα ακουστικό ή βγάλτε ένα για μια συνομιλία με έναν συνάδελφο.

Μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας φορτίζοντας αυτήν που δεν χρησιμοποιείτε, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερο χρόνο για τη λίστα αναπαραγωγής της Παρασκευής όταν τελειώσετε την ημέρα.

Επειδή η ευέλικτη εργασία απαιτεί ευέλικτη τεχνολογία.


ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ALEXA & ΒΟΗΘΟΣ GOOGLE

Βοήθεια όταν τη χρειάζεστε

Λάβετε βοήθεια στη στιγμή με το Google Assistant* και το Alexa, απλά πατώντας το ακουστικό σας. Πραγματοποιήστε μια κλήση, ελέγξτε τον καιρό ή ακόμα και παίξτε το αγαπημένο σας τραγούδι στο Spotify.

Χρησιμοποιήστε το MyControls για να το ρυθμίσετε στην εφαρμογή Jabra Sound+ και αφήστε τον βοηθό φωνής που προτιμάτε να κρατά την ημέρα σας ομαλά, όπου κι αν σας πάει.

"Alexa, παίξε τη λίστα αναπαραγωγής παραγωγικότητας μου."

*Μόνο Android


ΑΝΤΟΧΗ

Μικρό και δυνατό.

Μην ξεγελιέστε από το μικροσκοπικό τους μέγεθος και το διακριτικό στυλ τους. Αυτά τα ακουστικά έχουν πολύ μεγάλη αντοχή. Κατασκευασμένα από σκληρά, premium υλικά, συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση*.

Ακόμη και το μεγαλύτερο σύννεφο βροχής δεν επηρεάζει αυτά τα δυνατά ακουστικά.

*Καλύπτει βλάβη από σκόνη ή νερό. Μέσω εγγραφής στην εφαρμογή Jabra Sound+


BLUETOOTH MULTIPOINT

Από τη δουλειά στο παιχνίδι.

Η ευέλικτη εργασία μπορεί να είναι μια πράξη ταχυδακτυλουργίας – οι εργασιακές κλήσεις στο ένα τηλέφωνο και το εστιατόριο για απόψε στο άλλο. Αλλά με τη σύνδεση Bluetooth® Multipoint, αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Το Bluetooth Multipoint σάς κρατά πλήρως συνδεδεμένο με δύο συσκευές ταυτόχρονα, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για να συνδέσετε τα ακουστικά σας όταν έρχεται αυτή η σημαντική κλήση.

Πολλαπλές εργασίες σαν επαγγελματίας.


ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Το καλύτερο στη δοκιμή. Είναι επίσημο.

Οι πελάτες μας είπαν ότι ήθελαν ένα ακουστικό με εξαιρετικές κλήσεις και εξαιρετική ποιότητα μουσικής, σχεδιασμένο για έναν ευέλικτο τρόπο ζωής. Έτσι, κάναμε αποστολή μας να δημιουργήσουμε τα καλύτερα της αγοράς, με απίστευτο ήχο και τη νέα τεχνολογία κλήσης Jabra MultiSensor Voice™.

Ζητήσαμε από ένα ανεξάρτητο τρίτο μέρος να δοκιμάσει το Elite 7 Pro μας, έναντι των καλύτερων αληθινών ασύρματων ακουστικών, και το επιβεβαίωσαν:

Το Elite 7 Pro προσφέρει τον καλύτερο αληθινό ασύρματο ήχο για κλήσεις και μουσική οπουδήποτε.*

*Δείτε λεπτομέρειες στο Jabra.com/claims

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Συνδεσιμότητα
  • Bluetooth
 • Περιεχόμενα Συσκευασίας
   • Ακουστικά
   • 3 σετ EarGels™
   • έγγραφα χρήστη
   • θήκη φόρτισης
   • Καλώδιο USB-C σε USB-A
   • φυλλάδια εγγύησης και προειδοποίησης
 • Χρώμα
  • Black
 • Μπαταρία και Φορτιστής
   • Συνολικός χρόνος μουσικής (ακουστικά και θήκη φόρτισης): Έως 30 ώρες
   • Χρόνος μουσικής (ακουστικά): Έως 8 ώρες
   • Χρόνος Ομιλίας: Έως 6 ώρες
   • Φόρτιση με καλώδιο: USB-C
   • Κατάσταση ύπνου: Ναί
   • Ασύρματη φόρτιση: Ναί
   • Χρόνος φόρτισης: Έως 150 λεπτά
   • Γρήγορη φόρτιση: 5 λεπτά θα δώσει έως και 1 ώρα αναπαραγωγής
   • Επίπεδο μπαταρίας μετά από 30 λεπτά φόρτισης: Έως 50%
   • Χρόνος αναμονής: Έως 292 ημέρες
   • Τύπος Μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Ήχος
   • Speaker size: 6mm / 0.2in
   • Speaker bandwidth (music mode): 20Hz - 20000Hz
   • Speaker bandwidth (speak mode): 80Hz - 8000Hz
   • Microphone type: MEMS
   • Number of microphones: 6
   • Microphone bandwidth: 80Hz - 8000Hz
   • Bluetooth profiles: A2DP v1.3, AVRCP v1.6, HFP v1.7, HSP v1.2, SPP v1.2
 • Κωδικός Προϊόντος: EAR-0414
 • Κωδικός Κατασκευαστή: 100-99172001-60
 • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Περιγραφή Προϊόντος

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth 5.2 με ρυθμιζόμενη ενεργή ακύρωση θορύβου σε συμπαγή σχεδιασμό. Τεχνολογία φωνής πολλαπλών αισθητήρων για καθαρές κλήσεις.
truck-icon Δωρεάν Μεταφορικά
card-icon 12 άτοκες δόσεις

Τιμή

219,00 €
Προσθήκη στο καλάθι