Ηχείο ασύρματο φορητό Bose SoundLink Mini II μαύρο

Ηχείο ασύρματο φορητό Bose SoundLink Mini II μαύρο
  • Product Code: SPK-0019
  • Manufacturer Code: 725192-2110
  • Availability: Upon Order

Product Description

Ασύρματο φορητό bluetooth ηχείο
truck-icon Free shipping
card-icon 12 interest free installments

Price

219,00 €
Add to cart

Detailed Description

Απίστευτος ήχος στη παλάμη σας
Απολαύστε τη μουσική σας καθώς κινήστε, όπου κι αν πάτε. Το ηχείο SoundLink MiniBluetooth II παρέχει πλήρη, φυσικό ήχο με βαθιά εντυπωσιακά μπάσα από ό, τι θα περιμένατε από ένα ultra-compact ηχείο που χωράει στην παλάμη του χεριού σας. Συνδέεται ασύρματα με το smartphone, το tablet ή άλλη συσκευή Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας ,τα videos ή τα παιχνίδια σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Και το ενσωματωμένο ηχείο σας επιτρέπει επίσης να ακούτε δυνατά τις κλήσεις σας.

* Δυνατός ήχος - με βαθύ μπάσο - για εμπειρία ακρόασης με πλήρες εύρος συχνοτήτων
* Ασύρματο κι εξαιρετικά συμπαγές, ώστε να μπορείτε να πάρετε τον ήχο Bose παντού
* Ενσωματωμένο μεγάφωνο σας επιτρέπει να ακούτε δυνατά τις κλήσεις
* Φωνητικά μηνύματα σας μιλούν κατά την ζεύξη με Bluetooth, για εξαιρετικά εύκολη χρήση
* Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία παίζει μέχρι και 10 ώρες

Παίζει όπου θέλετε
Το ηχείο SoundLink Mini II είναι μικρό και αρκετά ελαφρύ για να χωράει στην τσάντα σας. Έχει βάρος μόλις 0,67 κιλά. Το διακριτικό προφίλ του σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε και διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους που καθιστά σχεδόν αδύνατον να ανατραπεί.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου αποδίδει έως και 10 ώρες αναπαραγωγής και φορτίζει με τις περισσότερες πηγές που τροφοδοτούν μέσω USB. Στο σπίτι, μπορείτε να ακούτε συνέχεια, κρατώντας τη συσκευή στη βάση φόρτισης. Η μπαταρία φορτίζεται καθώς ακούτε και το ηχείο είναι πάντα έτοιμο να το πάρετε και να φύγετε.

Μεγάλη απόδοση, μικρό μέγεθος
Μπορεί να μην περιμένετε να ακούστε τόσο πλούσιο ήχο από ένα τόσο μικρό ηχείο, αλλά το SoundLink Mini II είναι κάτι νέο. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την απόδοση για χάρη της φορητότητας. Συνδυάζονται αποκλειστικές τεχνολογίες και μια καινοτόμος διαμόρφωση του μεγαφώνου, για να αποδίδουν πλήρες ηχητικό φάσμα, συμπεριλαμβανομένων χαμηλών με βάθος, σε μια ultra-compact συσκευή. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη μουσική σας σε μέρη που δεν θα μπορούσατε ποτέ πριν.

Σύνδεση Bluetooth
Το SoundLink Mini II έχει εμβέλεια περίπου 9 μέτρων, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον ήχο που θέλετε χωρίς καλώδια. Φωνητικά μηνύματα σας «μιλούν» κατά τη ζεύξη με το smartphone σας, το iPad ή με άλλη συσκευή Bluetooth, κάνοντας τη διαδικασία ευκολότερη από ποτέ. Και το ηχείο θυμάται τις πιο πρόσφατες έξι συσκευές που έχετε χρησιμοποιήσει κι έτσι η επανασύνδεση είναι ακόμα πιο απλή.

Εύκολη λειτουργία, κομψό design
Το SoundLink Mini II έχει σχεδιαστεί για κομψή απλότητα. Το μονοκόμματο αλουμινένιο περίβλημα του είναι τόσο ελκυστικό όσο και ανθεκτικό. Το ηχείο διαθέτει πλήκτρα ενεργοποίησης και έντασης κι ελέγχετε όλες τις άλλες λειτουργίες από τη Bluetooth συσκευή σας.

Χαρακτηριστικά:
Η βάση φόρτισης φορτίζει την μπαταρία, χρησιμεύει ως μια βολική βάση του ηχείου για το σπίτι και σας επιτρέπει να παίζετε μουσική ενώ φορτίζει
Ο φορτιστής τοίχου μπορεί να συνδεθεί στη βάση ή απευθείας στο ηχείο
H βοηθητική θύρα Aux σας επιτρέπει να συνδέσετε και άλλες πηγές ήχου, όπως ένα MP3 player
H θύρα USB επιτρέπει ενημερώσεις λογισμικού για να διασφαλιστεί η συνεχής συμβατότητα Bluetooth της συσκευής

Χρωματιστές θήκες για προστασία
Συμπληρωματικά μαλακά καλύμματα σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση των ηχείων σας ενώ παρέχει επιπλέον προστασία στο αλουμινένιο σώμα από γρατζουνιές ή γδαρσίματα. Διατίθονται σε ποικιλία χρωμάτων.

Specifications

  • Color
    • Black