Αγαπητοί πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Δευτέρα 12/12 το κατάστημα θα λειτουργεί καθημερινές 9:00 - 21:00 και το Σάββατο 9:00 - 18:00. Την Κυριακή 18/12 θα είμαστε ανοικτά 11:00 - 20:00. Καλές Γιορτές!

Πρόγραμμα επισκευής Multi-Touch για το iPhone 6 Plus

Τι αφορά αυτό το πρόγραμμα;

Η Apple διαπίστωσε ότι ορισμένες συσκευές iPhone 6 Plus ενδεχομένως να παρουσιάζουν τρεμούλιασμα στην οθόνη ή προβλήματα με το Multi-Touch, μετά από πολλαπλές πτώσεις σε μια σκληρή επιφάνεια και μετέπειτα έντονη χρήση της συσκευής.

Εάν το iPhone 6 Plus σας παρουσιάζει τα συμπτώματα που αναφέρονται παραπάνω, ωστόσο λειτουργεί κανονικά και η οθόνη δεν είναι ραγισμένη ή σπασμένη, ως εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple θα επισκευάσουμε τη συσκευή σας στην προτεινόμενη από την Apple τιμή των 169€.


Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την επισκευή;

Πριν από το σέρβις, θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο του iPhone για να επιβεβαιωθεί ότι είναι κατάλληλο για αυτό το πρόγραμμα και ότι λειτουργεί κανονικά. Αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για iPhone 6 Plus.

Για να προετοιμάσετε το iPhone 6 Plus για τη διαδικασία σέρβις, δημιουργήστε ένα εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σας στο iTunes ή στο iCloud.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλον τον κόσμο και καλύπτει τις επηρεαζόμενες συσκευές iPhone 6 Plus για 5 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας.