Αγαπητοί πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διάστημα 2 - 28 Αυγούστου, η εταιρεία μας θα λειτουργεί τις καθημερινές 9.00-18.00. Τα Σάββατα του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά.

Apple TV 32GB (4th gen)

Apple TV 32GB (4th gen)
  • Κωδικός Προϊόντος: ACC-0151
  • Κωδικός Κατασκευαστή: MPR912QM/A
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Περιγραφή Προϊόντος

Σου παρουσιάζουμε μια εντελώς νέα εμπειρία. Tο Apple TV με Siri Remote με επιφάνεια Touch, apps και παιχνίδια.
truck-icon Δωρεάν Μεταφορικά
card-icon 12 άτοκες δόσεις
Εγγύηση: Εγγύηση 24 μηνών (1o έτος εγγύηση Apple & 2ο έτος εγγύηση iSystem)

Τιμή

149,00 € 179,00 €
Προσθήκη στο καλάθι

Αναλυτική Περιγραφή

Το μέλλον της τηλεόρασης είναι εδώ.

Η τηλεόραση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Μαζευόμαστε γύρω από τις μεγάλες οθόνες για να παρακολουθήσουμε ταινίες και σημαντικά γεγονότα. Και παρόλα αυτά, η συνολική εμπειρία που μας προσφέρει η τηλεόραση έχει παραμείνει στάσιμη. Μέχρι τώρα. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα apps είναι το μέλλον της τηλεόρασης. Τα apps μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Γι αυτό δημιουργήσαμε νέες βάσεις γύρω από αυτήν την προοπτική -με ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται tvOS και καινοτόμους τρόπους για να συνδέεσαι με την οθόνη σου. Αυτό είναι το νέο Apple TV. Κι αυτό είναι το μέλλον της τηλεόρασης.

Πάνω app'όλα.

Ήδη χρησιμοποιείς apps για πρόσβαση σε διάφορες μορφές ψυχαγωγίας στις κινητές συσκευές και τους υπολογιστές σου. Εκεί ακριβώς είναι και το μέλλον της τηλεοπτικής εμπειρίας στο σαλόνι σου. Τα apps απελευθερώνουν την τηλεόραση. Σου επιτρέπουν να επιλέξεις ακριβώς αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Όπως και το πότε και πού θα το παρακολουθήσεις. Με το νέο Apple TV και το πανίσχυρο tvOS, οι προγραμματιστές δημιουργούν εμπειρίες που θα μεταμορφώσουν την τηλεόρασή σου, εξατομικεύοντάς την όπως το iPhone ή το iPad σου.

Ψυχαγωγία
Με τόσα προγράμματα, η TV σου θα τα δει όλα.

Το Apple TV είναι το εισιτήριό σου για τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ψυχαγωγίας. Ταινίες blockbuster από το iTunes. Ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων. Τελευταίες ειδήσεις. Εκπαιδευτικά προγράμματα. Ψυχαγωγία μόνο για παιδιά. Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Και προσθέτουμε συνεχώς όλο και περισσότερα φοβερά κανάλια. Είναι απίστευτο πώς σε κάτι τόσο μικρό χωράει τόσο εκπληκτικό περιεχόμενο.

Παιχνίδια και Άλλα
Παιχνίδια και apps στην τηλεόραση. Τεράστια υπόθεση.

Το App Store κάνει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση. Φαντάσου μεγάλους, συναρπαστικούς αγώνες. Φαντάσου apps που μετατρέπουν το σαλόνι σου σε γυμναστήριο ή σε αίθουσα διδασκαλίας. Ζήσε νέες εμπειρίες σε ότι αφορά τα ομαδικά παιχνίδια που θα επαναπροσδιορίσουν τις βραδιές οικογενεικών παιχνιδιών. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι προγραμματιστές.

Επιτέλους. Η τεχνολογία που πάντα άξιζε η τηλεόρασή σου.

Με την έλευση του iPhone και του iPad, πολλές από τις μεγάλες καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες εστίασαν στις μικρές οθόνες που χωράνε στις τσέπες και τις παλάμες μας. Ήρθε όμως η ώρα αυτή η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί στις μεγάλες οθόνες μας και να μας χαρίσει μια εξίσου πρωτοποριακή εμπειρία. Με το νέο Apple TV και το tvOS, τη νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος εργασίας και το Apple TV Remote με την επιφάνεια Touch, είναι η καλύτερη στιγμή για τις τηλεοράσεις.

Νέο περιβάλλον εργασίας
Δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση.

Η οθόνη της τηλεόρασής σου είναι στην άλλη άκρη του δωματίου. Αυτός είναι ο λόγος που η εμπειρία χρήσης του Apple TV έχει σχεδιαστεί για να νιώθεις ότι αλληλεπιδράς απευθείας με την τηλεόραση και ότι δεν είσαι αποκομμένος από αυτήν. Τα μενού του νέου Apple TV έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να πρωταγωνιστεί το περιεχόμενο. Και η χρήση της παράλλαξης ζωντανεύει τις αφίσες των ταινιών, για να βλέπεις εύκολα το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι στην οθόνη. Είναι μια συναρπαστική εμπειρία, ακόμα και από απόσταση 3 μέτρων.